Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, Лионел Меси от Барселона

...
  Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, Лионел Меси от Барселона
Коментари Харесай

Меси, Роналдо и Неймар са финалистите за наградата Футболист на годината на ФИФА

  Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, Лионел Меси от Барселона и Неймар от Пари Сен Жермен са тримата финалисти за премията " Футболист на годината " на ФИФА.

    Роналдо, който завоюва наградата през предходната година, още веднъж е любимец, откакто оказа помощ на клуба си да завоюва Шампионската лига, купата в Примера дивисион и Суперкупата на Испания.

    Меси, втори през 2016 година, е голмайстор на испанското състезание, а с каталунците завоюва Купата на Испания.

  Неймар пък мина от Барселона във френската столица с рекорден трансфер за 222 милиона евро през лятото и бързо се утвърди като водач в състава на ПСЖ. 

    Кандидатите за треньор на годината са Масимилиано Алегри от италианския отличник Ювентус, Антонио Конте, който изведе Челси до купата в Англия, както и Зинедин Зидан от Реал Мадрид.

    Претендентите за наградата " Най-добър вратар " пък са италианецът Джанлуиджи Буфон от Ювентус, костариканецът Кейлор Навас от Реал Мадрид и германецът Мануел Нойер от Байерн Мюнхен.

  Подреждането в обособените категории се дефинира след вота на старши треньорите и капитаните на националните тимове на страните по света,  на панел от публицисти и на онлайн гласоподаване на почитатели.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР